IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma IG INVEST
NOVOSTI SAVETI DOKUMENTI O NAMA KONTAKT
ČESTO POSTAVLJANA PITANJA SERVISNA SLUŽBA

Kada smo vam prodali stan to ne znači da prekidamo saradnju i kontakte sa Vama.


Svaki stan ima garanciju, tj. njegovi elementi. Dok traje garantni period naša je obavezna da održavamo sve ispod navedene stavke.


Ukoliko se pojavi neki problem molimo vas da nas kontaktirate kako bi vam što pre izašli u susret.ELEMENTI STANA POD GARANCIJOM GARANCIJA

Kada smo vam prodali stan to ne znači da prekidamo saradnju i kontakte sa Vama. Svaki stan ima garanciju, tj. njegovi elementi. Dok traje garantni period naša je obavena da održavamo sve ispod navedene stavke.

Ukoliko se pojavi neki problem molimo vas da nas kontaktirate kako bi vam što pre izašli u susret.


Lista opreme koji su pod garancijom od samog proizvođača:


—---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Sve garancije važe uz redovna održavanja i druge posebne uslove definisane garancijom


Dok traje garantni rok od 2 godine investitor je u obavezi da održava sledeće stavke:

PREPORUKE NAŠIH KUPACA
…  Vuka karadžića 1, Gornji milanovac“Lokacija zgrade, osećaj  sigurnosti, prijatan ambijent,  lakoća stanovanja su nešto što  krasi objekte IG Invest-a”

Predizgradnja

Predizgradnja počinje davanjem procene od strane našeg tima, koliko bi projekat trebao da košta na osnovu svih parametara koji su dostupni timu. Kada se formalno prihvati projekat, tim za predradove usvaja i obezbeđuje sredstva za nabavku neophodnog materijala, nakon čega se raspored nabavke i tok radova predaje timu za logistiku. Tim za planiranje obezbeđuje prelaz između predizgradnje i izvođenja radova, obezbeđuje izgradnju ugovorom, pravno i osiguravajuće. Svaki korak u procesu je propisan, kontrolisan i merljiv, čime se obezbeđuje dalje napredovanje u poboljšanju naših usluga budućim klijentima.

Materijali

Naše dugogodišnje iskustvo i bliska saradnja sa proizvođačima građevinskih materijala nam omogućavaju da na konkretnim građevinama implementiramo njihova najnovija dostignuća u razvoju novih materijala, čime uspevamo da utičemo na smanjenje troškova gradnje, na efikasnost kao i bržu izgradnju objekata.

Dizajn

Veliko iskustvo i dugoročni odnosi sa vodećim arhitektama, inžinjerima i kooperantima, omogućavaju nam da panudimo najkonketnija dizanerska rešenja za naše klijente. Naši klijenti se u potpunosti oslanjaju na nas tokom upravljanja procesima gradnje. Sinergija između arhitekte, inžinjera i tima za izgradnju omogućavaju da se projekat uspešno završi.  Poverenje i slobodno mišljenje u timu omogućavaju inovacije i proces da se projekat uradi sa velikim zadovoljstvom.

Naš stručni tim ima vođstvo, komunikaciju i visok nivo stručnosti da se formira uspešan temelj za bilo kakav projekat. Da bi se zadovoljile potrebe naših klijenata u odnosu na promenljivo tržište, mi smo fleksibilni i sa velikom pažnjom želimo da čujemo mišljenje ali i potrebe naših klijenata kako bi smo došli do najboljeg rešenja.

Procena

Dok većina izvođača radova gleda da jednostavno ponudi cenu za predviđene radove, Interplet gradnja kroz svoje osoblje sagledava mogućnosti nekretnina. Naš tim se sastoji od pravih graditelja koji je aktivno uključen od idejnog planiranja budžeta do konačnog otkupa ili zaključenja ugovora. Svaka naša procena je zasnovana na ogromnom iskustvu naših graditelja koje je implementirano kroz tu istu procenu.


FAZE IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma
IG INVEST
GARANCIJA DOKUMENTI KONTAKT