IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma IG INVEST
NOVOSTI SAVETI DOKUMENTI O NAMA KONTAKT
ČESTO POSTAVLJANA PITANJA SERVISNA SLUŽBA

Kada smo vam prodali stan to ne znači da prekidamo saradnju i kontakte sa Vama.


Svaki stan ima garanciju, tj. njegovi elementi. Dok traje garantni period naša je

obavezna da održavamo sve ispod navedene stavke.


Ukoliko se pojavi neki problem molimo vas da nas kontaktirate kako bi vam što

pre izašli u susret.ELEMENTI STANA POD GARANCIJOM PREPORUKE NAŠIH KUPACA
…  Vuka karadžića 1, Gornji milanovac “Lokacija zgrade, osećaj  sigurnosti, prijatan ambijent,  lakoća stanovanja su nešto što  krasi objekte IG Invest-a”
IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma Investirajte kvalitetno i uštedite  pametno IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma

Dosadašnja istraživanja su pokazala da postoji veliki procenat neracionalne potrošnje energije u stambenim objektima, i taj podatak se procenjuje na čak preko 40 posto. Takođe smo došli do nekih nagoveštaja da bi cena električne energije, kao i cena grejanja u narednim godinama mogla da poskupi,  pa je zato veoma važno odreagovati na vreme.

Prilikom planiranja, projektovanja i izgradnje preduzeli smo odgovarajuće mere, tako da smo našim kupcima omogućili stanove koji uzimaju manje toplotne energije i na taj način smanjili račune.

Naš projekat je koncipiran tako da postoji par rešenja kojima smo uticali na energetsku efikasnost:

Materijal spoljašnjih zidova

Kombinacijom fasadnih zidova, sendvič zida sa fasadnom opekom I fasadnog zida sa demit fasadom, primenom unutrašnje termo izolacije od 8cm (izolacija stana prema hodniku) I primenom međuspratne termoizolacije, gubici energije su smanjeni na minimum.

Stolarija koju ugradjujemo

Značajan gubitak energije jedan je od najvećih izazova savremenog doba. Dobar deo toplotnih gubitaka u stanovima nastaje upravo kroz prozore. Stolarija koju ugrađujemo je vrhunska PVC stolarija izrađenu od REHAU Synego profila. Stakla su troslojna, niskoemisiona, punjena argonom , što svakako pruža visoki nivo zvučne i toplotne izolacije. Prozorska konstrukcija od aluminijuma propušta hladnoću i toplotu, a ponekad se desi da se usled razlika između spoljašnje i unutrašnje temperature javi kondenzacija. Postavljanjem PVC stolarije upravo rešavamo ovaj nedostatak.

Na taj način se čuva količina toplotne energije u Vašim domaćinstvima, koja znatno utiče na Vaš kućni budzet.

IG INVEST
GARANCIJA DOKUMENTI KONTAKT