IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma IG INVEST
NOVOSTI SAVETI DOKUMENTI O NAMA KONTAKT
ČESTO POSTAVLJANA PITANJA SERVISNA SLUŽBA

Kada smo vam prodali stan to ne znači da prekidamo saradnju i kontakte sa Vama.


Svaki stan ima garanciju, tj. njegovi elementi. Dok traje garantni period naša je

obavezna da održavamo sve ispod navedene stavke.


Ukoliko se pojavi neki problem molimo vas da nas kontaktirate kako bi vam što

pre izašli u susret.ELEMENTI STANA POD GARANCIJOM PREPORUKE NAŠIH KUPACA
…  Vuka karadžića 1, Gornji milanovac “Lokacija zgrade, osećaj  sigurnosti, prijatan ambijent,  lakoća stanovanja su nešto što  krasi objekte IG Invest-a”
IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma

Visoko energetski efikasan stambeno-poslovni objekat - Lamela 1, sastoji se od poslovnog prostora, prizemlja i 3 etaža. .

U poslovnom prizemlju projektovan je lokala i ulazni deo u stambeni prostor. Spratovi se sastoje od ukupno 24 stambene jedinice. Stanove karakteriše racionalno iskoprišćen prostor i dobra komunikacija između prostorija unutar stanova, dobra osunčanost i orijentacija. Raznovrsni tipovi stanova pružaju mogućnost za zadovoljenje potreba korisnika sa najrazličitijim potrebama, zahtevima i mogućnostima.

Ceo potez duž frontalne fasade ima rešen parter sa nisikim i visokim drvećem, parking mestima duž saobraćajnice i širokim trotarima za pešake, što dodatno utiče na dobru sagledljivost ovog prostora kao celine i laku dostupnost stanarima i korisnicima usluga maloprodajnih jedinica..

Mikro lokacija

Stambeno-poslovni objekat Ivice 2:Lamela 1 predstavlja prvu fazu stambeno poslovnog kompleksa.

Pozicija objekta je na vrlo  atraktivnoj, jedinstvenoj lokaciji, sa kompletno novom infrastrukturom, u mirnoj gradskoj  zoni, i predstavlja atraktivnu lokaciju u Gornjem Milanovcu.

Objekat je postavljen na regulacionoj liniji koja je ujedno i građevinska linija.

Stambena zona je u neposrednoj blizini svih važnih ustanova i institucija u gradu (osnovna škola, pošta, ... ), glavne pešačke zone i šetališta, gradskog parka… i na taj način pruža sve pogodnosti koje korisnik u ovakvom okreženju treba da poseduje.

Početak izgradnje stambeno- poslovnog objekta  Naselje Ivice 2: Lamela 1
IG INVEST
GARANCIJA DOKUMENTI KONTAKT