IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma IG INVEST
NOVOSTI SAVETI DOKUMENTI O NAMA KONTAKT
ČESTO POSTAVLJANA PITANJA SERVISNA SLUŽBA

Kada smo vam prodali stan to ne znači da prekidamo saradnju i kontakte sa Vama.


Svaki stan ima garanciju, tj. njegovi elementi. Dok traje garantni period naša je

obavezna da održavamo sve ispod navedene stavke.


Ukoliko se pojavi neki problem molimo vas da nas kontaktirate kako bi vam što

pre izašli u susret.ELEMENTI STANA POD GARANCIJOM PREPORUKE NAŠIH KUPACA
…  Vuka karadžića 1, Gornji milanovac “Lokacija zgrade, osećaj  sigurnosti, prijatan ambijent,  lakoća stanovanja su nešto što  krasi objekte IG Invest-a”
IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma SAVETI: 10 stvari koje nikako  ne smete da uradite u malom stanu IG Invest doo Gornji Milanovac - Građevinska investiciona firma

Verovali ili ne, mali stan je teže opremiti od većeg. Mali stan lakše izgleda neuredno od velikog, jer prosto nemate gde da odlažete stvari. Tamne boje, previše detalja, masivan nameštaj vizuelno čine stan još manjim.  Napravili  smo spisak 10 stvari koje bi trebalo da izbegavate tokom uređenja malog stana.

Izvor: blog.4zida.rs Veliki luster

Masivni lusteri čine prostor elegantnim i glamuroznim. Ali ako imate mali stan, nemojte to da radite, jer će ga vizuelno još više smanjiti. Mnogo je bolje rešenje plafon sa ugrađenom rasvetom koja će ići na obodima plafona i time prostor vizuelno učiniti većim.

Tamne boje

Znate da je bela boja najbolja da prostor izgleda svetlije i veće. Nemojte krečiti zidove u tamne boje ili stavljati taman laminat ili parket. Takođe važi i za nameštaj. Dodajte stanu vesele ili tamne boje u vidu jastuka, ramova za slike, stazica.

Spušteni plafoni

Lepo izgleda u velikom prostoru. U malom nikako jer će sobe izgledati skučeno

Masivan nameštaj

Veliki trosedi i fotelje izgledaju odlično u velikoj dnevnoj sobi, ali u maloj ćete mnogo bolje iskoristiti prostor ugaonom garniturom, stočićem od stakla, manjim foteljama ili stolicama.

Pregrade

Korisne su ako morate da pregradite spavaći deo od dnevnog boravka, ali ukoliko ne morate, ne stavljajte police i ormane u vidu pregrada. Bolje je da vizuelno podelite prostor koristeći drugačije nijanse zidova ili tapete.

Ogromna vrata

Malo ko menja vrata prilkom kupovine stana, a tek prilikom iznajmljivanja. Ali ako ikako imate mogućnost, birajte manja vrata svetlih boja, najbolje bele. Sklonite vrata između kuhinje i trpezarije ili trpezarije i dnevne sobe. Prostor će izgledati otvorenije i veće.

Velike slike

Zid na kojem je jedna velika slika izgleda super, ali ako je zid veliki i soba ogromna. Za mali stan je bolje rešenje više manjih slika.

Više od 3 boje

Ne koristite više od tri boje u dekoraciji malog stana. Izbegavajte velike kontraste. Najbolje rešenje je da izaberete jednu neutralnu boju i da se igrate sa njene dve nijanse.

Previše detalja

Teško je postići minimalizam u malom stanu, ali potrudite se da izbegnete previše sitnica na policama, stočićima. Da jedna vaza, da par slika, da par saksija sa cvećem, ali ako preterate sa ovim i ukrasima poput suvenira sa putovanja, kasicama-prasicama, kutijicama,  stan će vam izgledati kao muzej kinder jaja.

’’Teške’’zavese

Tamne, zavese od teških materijala ne idu uz male stanove. Vaš cilj je da vizuelno proširite prostor. Stavite lagane, prozirne zavese svetlih boja.IG INVEST
GARANCIJA DOKUMENTI KONTAKT